Overnatning

Åhuset

Hyggeligt lille gæstehus

Åbn vinduet og lyt til Elverdamsåens rislen. Slap af med kæresten, veninden, manden eller din lille familie i denne fredfyldte bolig, som ligger i naturskønne omgivelser. I huset er der køkken med komfur og ovn, køleskab, elkedel og service. Der er toilet og bad, en dobbeltseng og en sofa/sovesofa. Huset er 44 m2 med udgang til haven.

Kvisten

Charmerende lejlighed på 1. sal

Ind ad stalddøren og op ad trappen, så kommer du til Kvisten, hvor der er plads til en familie eller et par, som trænger til at komme ”ud på landet”. I lejligheden er der køkken med komfur og ovn, køleskab, elkedel og service. I stuen er der spisebord med plads til 4-5 personer, en sofa/sovesofa med plads til to. Toilet og bad. På hemsen er der en dobbeltseng (eller to enkelt senge). Lejligheden er 63 m2.

Shelter

Med bålplads

Trænger du til frisk luft og kig til stjernerne, så kan det være overnatningen skal foregå i denne hyggelige shelter med plads til 2-3 personer. Der er bålplads med brænde. Toilet på den anden side af vejen og mulighed for at hente vand.

Shelter

Skovbrynet med kig til solnedgangen

Trænger du til frisk luft og kig til stjernerne, så kan det være overnatningen skal foregå i denne hyggelige shelter med plads til 2-3 personer. Toilet på den anden side af vejen og mulighed for at hente vand.

Grunden generelt

Gå en tur på grunden der er ca. 2,7 hektar, et skønt område med et rigt dyre- og fugleliv. Sæt dig på en solbeskinnet plet med en kop kaffe, lyt til Elverdamsåens rislen, eller gå på opdagelse imellem granerne. Det er også muligt at lave bål på området eller køre en tur til Avnsø og tage en morgendukkert. Tag cyklen ud til Tadre Mølle eller besøg Åstrup kloster, Sagnlandet Lejre, Roskilde Vikingeskibsmuseum, andelslandsbyen Nyvang eller Selsø Slot. Gå en tur ad Skjoldungestierne og overnat i behagelige omgivelser.

Kontakt os for pris og dato

Togforbindelser fra Hvalsø

Tog til København 43 min.

Tog til Roskilde 12 min.

Tog til Holbæk 16 min.